Het visitekaartje van jouw bedrijf, het uitstralen van jouw visie en identiteit. 

Ben jij ondernemer en heb je een eigen ruimte om jouw doelgroep te ontvangen en wil je jouw visie en identiteit omzetten in de juiste beleving? Ik help je graag de juiste keuzes te maken!

Als interieurontwerper begrijp ik als geen ander hoe belangrijk de juiste uitstraling is voor een bedrijf. Het bepaalt niet alleen de eerste indruk van klanten, maar het kan ook bijdragen aan het creëren van een prettige werksfeer.

Ik kan je helpen om jouw visie en identiteit te vertalen naar een concreet interieurplan.

Door te luisteren naar jouw wensen en ideeën, creëer ik een ontwerp dat past bij jouw bedrijf en de ruimte waarin je werkt.

Van kleurkeuze tot meubilair, verlichting tot decoratie, ik zorg ervoor dat alles op elkaar aansluit en bijdraagt aan de gewenste uitstraling van jouw bedrijf. Met mijn ervaring als interieurontwerper bedenk ik praktische oplossingen die passen binnen het budget en planning. 

Heb jij interesse in een interieuradvies voor jouw bedrijf waarbij de juiste beleving een belangrijk aspect is? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking en ik vertel je graag meer over mijn werkwijze