Interieuradvies op maat 

De bewoners van een prachtige woning in Bavel hadden de wens een uitbouw te realiseren. Door deze planning ontstond een nieuwe indeling. De vraag was een uitgewerkt 3D ontwerp van de plannen, waardoor er een goed beeld zou ontstaan van de nieuwe ruimte. Daarbij werd ook een kleur- en materiaaladvies gegeven en een kast op maat ontworpen. 


Interieuradvies totaal 

De bewoners van een mooie twee-onder-een-kapwoning begonnen aan een grote verbouwing. Een flinke aanbouw met een nieuwe keuken en daarbij nog een speelkamer.

Zo werd de ruimte in het woongedeelte groter, waardoor ook meer mogelijkheden en tegelijkertijd voor deze bewoners specifieke wensen en hulpvragen.  

De bewoners waren op zoek naar eenheid en rust in hun woning en konden een interieurontwerper goed gebruiken om van hun verbouwde woning een nieuw thuis te maken.


Interieuradvies op maat 

Voor een nieuwbouw woning wordt een passend interieurplan gecreëerd. Na een uitgebreide inventarisatie afspraak werden de persoonlijke wensen duidelijk. Deze toekomstige bewoners willen graag 'anders dan anders' en geven daarbij aan wat ze belangrijk vinden in hun nieuwe woning. In een sfeerbord wordt duidelijk wat de sfeer zal uitstralen en welke kleuren gehanteerd worden. Een uitgangspunt voor het gewenste interieuradvies. De bouw is inmiddels gestart!


Interieuradvies op maat

Een Interieuradvies voor een benedenverdieping die volledig wordt vernieuwd. Daarbij wordt ook een nieuwe keuken geplaatst, ook voor de nieuwe keuken wordt een 3D indelingsadvies gecreëerd. Ook het kleur- en materiaaladvies wordt hierin meegenomen. Een totaalplan voor een vernieuwend interieur.

 


Interieuradvies op maat 

Interieuradvies voor een nieuw te betrekken woning uit 1899 te Breda, betreffende advies bestaande uit een kleur- en materiaaladvies, meubel- en indelingsadvies en een basis verlichtingsplan voor de beneden- en bovenverdieping. De wens van de bewoners is een warm en knus geheel in de woning, dit in combinatie met enkele bestaande meubels zoals de eetkamertafel...

 

 


Interieuradvies op maat 

Een woning in Bavel die verbouwd wordt in de zomer van 2022. Een aanbouw met een glazen pui en vervolgens wordt een grote leefkeuken gerealiseerd. Het keukenontwerp werd door de bewoners in een eerder stadium al bepaald en aan mij werd de vraag gesteld om deze grote leefkeuken, samen met een Interieuradvies op maat, in beeld te brengen...

 


Interieuradvies op maat 

Een Interieuradvies voor een bestaande woning, bestaande uit een kleur- en materiaaladvies en meubeladvies. De bewoners hadden de wens hun gehele woonkamer te vernieuwen en hebben hierbij mijn hulp ingeschakeld. 

Na de inventarisatie afspraak werd een sfeerbord gecreëerd. De bewoners waren enthousiast en dit werd het uitgangspunt voor het Interieurplan. Een rustige basis met warme kleuren maakt het geheel erg sfeervol. 

 


Interieuradvies op maat  

Een verbouwing is gepland, een nieuwe keuken wordt geplaatst en een aanbouw wordt gerealiseerd. Dit vraagt om veel veranderingen in het interieur, een wens is een kleur- en materiaaladvies voor het geheel en daarbij ook een meubeladvies.  

Ook tijdens het verloop van het advies kan blijken dat de persoonlijke voorkeur toch uitgaat naar een andere verhouding van de kleuren. In dit project krijgt uiteindelijk groen meer een plek in het geheel en wordt er gekozen voor meer accessoires én een deur van staal in goud.