WAT KLANTEN ZEGGEN OVER NIEUWENHUIS INTERIEURONTWERP


"Wij wilden graag een make-over voor onze woonkamer, maar wisten niet zo goed waar te beginnen. We zijn erg blij dat we Susanne hebben benaderd om ons te adviseren!

Op een heel prettige manier heeft ze voor ons, via de sfeer en kleurkaarten, een moodboard gemaakt. Daarna heeft Susanne onze wensen heel goed vertaald in een ontwerp en meubeladvies. Daar kwam ze met voorstellen en ideeën waar we zelf echt nooit aan zouden hebben gedacht, en waarbij er zeker ook ruimte was om bepaalde zaken aan te passen. Ook na de afronding van haar advies blijft ze geïnteresseerd in de voortgang van de uitvoering.

We zijn erg blij met het resultaat en genieten elke dag van een mooie kamer."

Teun & Anke, Nieuw Wolfslaar Bavel

"Vanaf het eerste moment was er een fijne klik met Susanne. Ze nam echt de tijd om ons en onze smaken/stylen te leren kennen. De tussentijdse presentaties waren altijd weer leuk en de eind presentatie was echt geweldig uitgewerkt. Al de materialen waren mooi gebundeld. Wij hebben al de adviezen van Susanne doorgevoerd en zijn er iedere dag nog steeds heel blij mee! Nogmaals dank Susanne!"

Erwin & Anouk, Ulvenhout

"Wat een fantastische styliste is Susanne. Ze is echt een professional in haar vak, denkt out of the box met de wensen van de klant vooropgesteld. Ze heeft ons geholpen met een totaal nieuwe benedenverdieping. Licht, ruimte en kindvriendelijk waren onze wensen, het resultaat is adembenemend. Zonder haar advies waren wij nooit tot dit resultaat gekomen. Alles klopt; de ruimte, de kleuren en de materialen. Het is een prachtig resultaat waar wij ons vanaf het eerste moment thuis voelen.

Daarnaast is Susanne een heel fijn persoon om mee samen te werken. Haar enthousiasme, klantvriendelijkheid, meedenken met de klant en haar onuitputtelijke energie adviseren wij iedereen die gaat verbouwen of een metamorfose wil van zijn of haar woning om Susanne in te schakelen. Van het begin tot het eind is ze betrokken bij het proces. Geen vraag te veel en altijd geïnteresseerd. Susanne, super bedankt voor je hulp en adviezen. Je bent een top styliste!"

Arjen & Marleen, Nieuw Wolfslaar Bavel

Bij de renovatie van een nieuwe woning heb ik Susanne om hulp gevraagd. Zij heeft mij zeer prettig geholpen, ook was zij goed bereikbaar tijdens het proces. Juist omdat je tijdens een verbouwing / verhuizing zoveel vragen hebt en alles constant wijzigt, is het prettig als je snel kan schakelen.

De 3d weergave van de inrichting van mijn woning bracht rust. Ook hulp bij kiezen van kleuren was belangrijk, en door de hulp van Susanne krijgt mijn woning een uniekere uitstraling.

Een aanrader dus!

Frank, Prinsenbeek

"Susanne heeft ons ontzettend goed geholpen en geadviseerd! Samen hebben we meerdere gesprekken gehad. Deze gesprekken gingen over wat wij mooi vonden, maar dit waren ook gewoon gezellige gesprekken waarin we elkaar nog beter leerden kennen. Hierdoor is het advies dat wij hebben gekregen erg persoonlijk en helemaal naar onze smaak. Ook gaven wij aan iets meer 'out of the box' te willen in het nieuwe huis. Dit heeft Susanne in het moodboard goed terug laten komen. Ze kwam met ideeën om bijvoorbeeld het plafond een kleurtje te geven en om bijzondere behangen uit te proberen.

Al met al zijn wij ontzettend blij met hoe wij zijn geholpen door Susanne. Wij zijn net verhuisd en de meeste dingen zijn al toegepast! We kijken met een vertrouwde en vernieuwende blik terug op Susanne haar werk. Heel erg bedankt!! En veel succes met nieuwe projecten! Het is je gegund." 

Karolien & Fleur, Zandberg Breda