Sfeer creëren, dit is wat ik het allerliefste doe!

"Ik, Susanne Nieuwenhuis, was als jong meisje al bezig met het regelmatig veranderen en stylen van mijn slaapkamer. Gezellige hoekjes samenstellen met daarbij het gebruik van verschillende gekleurde stofjes, leuke meubeltjes en uiteraard kwam daar ook al de verfkwast aan te pas. Opgegroeid door creatieve ouders, ik was vrij om mijn kamer regelmatig een nieuwe look te geven.  

Mijn vader maakte in huis veel zelf, dat vond ik altijd zeer interessant en zat er dan ook 'met m'n neus bovenop'. Ook bij verf- en behangklusjes was ik zijn vaste assistent. Ik vond het heerlijk om te zien hoe iets 'omgetoverd' werd in iets nieuws. 

Toen ik mijn eerste woning kreeg, kon ik helemaal los! Ik werd zo blij van het creëren van eenheid en harmonie in huis. In mijn omgeving werd ik steeds vaker gevraagd eens mee te kijken naar de inrichting of het kleurgebruik. Op een gegeven moment besloot ik mijn hart te volgen en te starten met opleidingen en cursussen aan de Interieuracademie, de Lichtschool en NIA academie.

Daarnaast ben ik ook opgeleid tot Kunstzinnig Dynamisch Coach. Hierdoor ben ik, bij het luisteren naar jouw wensen, dankbaar voor mijn coaching vaardigheden. Daarbij heb ik jarenlange ervaring op het gebied van inkoop en procesmanagement. Een mooie mix aan eigenschappen en kwaliteiten om jouw wens naar volle tevredenheid te realiseren."

De ruimte om ons heen is verbonden met hoe we ons voelen.

Een goed interieur maakt van een huis een thuis, een thuis die past bij de unieke bewoners. Beginnend bij de juiste aandacht voor de persoonlijke wensen, én altijd met een kijkje buiten de comfortzone, ontwerpt Nieuwenhuis Interieurontwerp de juiste belevingswereld in het interieur. 


Maud Coenen

"Hi, mijn naam is Maud, in 2022 behaalde ik mijn diploma als interieuradviseur en mijn leergierigheid leidde me naar een bachelor in Architectuur- en Interieur Vormgeving. Met meer dan 5 jaar ervaring in SketchUp ben ik gespecialiseerd in het vertalen van plattegronden naar meeslepende 3D-beelden. Door middel van interieurplannen uittekenen in 3D kunnen definitieve keuzes omtrent materialen, meubels en stijl helder worden. Ik help graag met het omzetten van visies in prachtige 2D of 3D ontwerpen."