Wat klanten zeggen over Nieuwenhuis Interieurstyling & Advies

Interieuradvies TOTAAL

"Susanne heeft ons heel fijn geholpen met de inrichting van ons huis. 

Het resultaat is echt prachtig en de manier waarop ze het hele proces heeft begeleid was erg prettig. 

Een topstyliste met passie voor interieur en styling!"

Marcel en Marjolein, Bavel

Interieuradvies op maat

“Na al anderhalf jaar met een enorme verbouwing bezig te zijn geweest, ontbrak het ons aan energie en inspiratie om te bedenken wat we exact van onze slaapkamer op zolder konden maken. Susanne bleek perfect in staat om onze verschillende smaken en ideeën op een goede manier te vertalen in een prachtig ontwerp!  

Susanne is een heel prettige, sociale, betrouwbare en warme vrouw die goed luistert naar de wensen van haar klanten en er niet op uit is om haar eigen smaak of ideeën in haar ontwerpen door te drukken. Wij zijn nog steeds ontzettend blij met het resultaat!”

Roy en Judith, Breda

Interieuradvies op maat

"Susanne is een kanjer in het bij elkaar brengen van ideeën en heeft dat vertaald in een interieur advies wat helemaal bij ons past. Vooral ook de door haar gekozen kleuren en behangstructuren maken van ons nieuwbouwhuis een rustig, maar ook spannend geheel. Ze is betrokken, enthousiast en innovatief. Heel benieuwd hoe het er straks in het echt uit komt te zien!"

Hans en Francis, Klokkenberg Breda

Interieuradvies KORT

"Erg blij zijn we met het ‘interieuradvies KORT’ van Susanne. Kort, maar heel krachtig!

Het bezoekje heeft ons enorm op weg geholpen en heeft ons knopen doen doorhakken. Binnen 2 uur tijd hebben we onder andere kleuren van raamdecoratie en muren kunnen bespreken en ook gekeken naar wat voor soort bankstel (en kleurkeuze) het beste in onze woonkamer past. Daarnaast was er zelfs nog ruimte voor wat korte tips & tricks voor lampen en kastjes.

Susanne is erg professioneel en bovendien heel erg gezellig.

Kortom, een aanrader!"

Sophie en Claire, Ginneken Breda

Interieuradvies KORT

"In twee uur tijd hadden we hele leuke en verrassende adviezen voor ons interieur. Vervolgens de volgende dag de adviezen met nog extra informatie mooi in een mail met bijgevoegde links zodat we zo hopla aan de slag kunnen met de ideeën. Susanne is erg vriendelijk, betrokken en professioneel en de ideeën, die had ik zelf niet kunnen bedenken.

Hartelijk dank Susanne :-)."

Gerrie en Brigit, Gilze

Interieuradvies op maat

"Heel lang kwamen we er niet aan uit met onze woonkamer. We hebben Susanne om advies gevraagd en wat was dat een goede beslissing! Wat zijn we blij met de hulp van Susanne voor het herinrichten van onze woonkamer. Ze is een heel prettig persoon en geeft echt advies op maat, een aanrader voor iedereen!

Susanne weet met haar expertise goed mee te denken vanuit het perspectief van de klant en komt zo in samenspel tot een droominterieur."

Aarnoud en Renate, Bavel