WAT KLANTEN ZEGGEN OVER NIEUWENHUIS INTERIEURSTYLING & ADVIES


Arjen & Marleen

NIEUW WOLFSLAAR BAVEL

"Wat een fantastische styliste is Susanne. Ze is echt een professional in haar vak, denkt out of the box met de wensen van de klant vooropgesteld. Ze heeft ons geholpen met een totaal nieuwe benedenverdieping. Licht, ruimte en kindvriendelijk waren onze wensen, het resultaat is adembenemend. Zonder haar advies waren wij nooit tot dit resultaat gekomen. Alles klopt; de ruimte, de kleuren en de materialen. Het is een prachtig resultaat waar wij ons vanaf het eerste moment thuis voelen.

Daarnaast is Susanne een heel fijn persoon om mee samen te werken. Haar enthousiasme, klantvriendelijkheid, meedenken met de klant en haar onuitputtelijke energie adviseren wij iedereen die gaat verbouwen of een metamorfose wil van zijn of haar woning om Susanne in te schakelen. Van het begin tot het eind is ze betrokken bij het proces. Geen vraag te veel en altijd geïnteresseerd. Susanne, super bedankt voor je hulp en adviezen. Je bent een top styliste!"

Karolien & Fleu

ZANDBERG BREDA

"Susanne heeft ons ontzettend goed geholpen en geadviseerd! Samen hebben we meerdere gesprekken gehad. Deze gesprekken gingen over wat wij mooi vonden, maar dit waren ook gewoon gezellige gesprekken waarin we elkaar nog beter leerden kennen. Hierdoor is het advies dat wij hebben gekregen erg persoonlijk en helemaal naar onze smaak. Ook gaven wij aan iets meer 'out of the box' te willen in het nieuwe huis. Dit heeft Susanne in het moodboard goed terug laten komen. Ze kwam met ideeën om bijvoorbeeld het plafond een kleurtje te geven en om bijzondere behangen uit te proberen.

Al met al zijn wij ontzettend blij met hoe wij zijn geholpen door Susanne. Wij zijn net verhuisd en de meeste dingen zijn al toegepast! We kijken met een vertrouwde en vernieuwende blik terug op Susanne haar werk. Heel erg bedankt!! En veel succes met nieuwe projecten! Het is je gegund." 

Ramon & Gaby

TILBURG

"Het korte interieuradvies door Susanne is voor ons écht een cadeautje!

Wij misten sfeer en gezelligheid in onze woonkamer en gunden onszelf niet de tijd en de rust hier uitgebreid voor te gaan zitten. Tot het moment dat Susanne bij ons op bezoek kwam... Met haar creativiteit en talent heeft ze op een leuke en 'trechtergewijze' manier ons laten inzien hoe we ons huis mooier en gezelliger kunnen maken. We deden het echt samen en ze liet ons de keuzes maken. Sindsdien staan wij 'aan' en zijn niet meer te stoppen! Wat heerlijk om op deze manier met je huis bezig te zijn.

Ik gun iedereen een 'Susanne-interieuradvies'."

Caroline

BAVEL

"Susanne is ons komen helpen met voor haar een misschien  ‘kleine’ klus. Wij wilden de zolder en slaapkamer wat meer sfeer geven met behang, kleur op de muur en wat nieuwe meubels. Susanne had heel snel in de gaten welke stijlen wij mooi vonden, maar had ook duidelijk voor ogen wat we niet mooi vonden. Wij vonden Susanne enorm betrokken en heel erg geduldig, wij kunnen nogal twijfelen. Ook al was dit niet de grootste klus, niets was teveel gevraagd en over alles werd super fijn meegedacht. Daarnaast is Susanne een vrolijke noot en een fijn persoon om mee samen te werken, ze stond open voor al onze vragen.

Susanne, super bedankt voor je geduld, fijne adviezen en het mooie resultaat!"

Joey & Paula

SPORTPARK BREDA

"Wij hebben Susanne ingeschakeld omdat we hulp nodig hadden voor de nieuwe inrichting van onze woonkamer met nieuwe uitbouw. We hadden wel ideeën maar twijfelden nog over hoe de ruimte in te delen, er eenheid in te brengen en met welke kleuren en materiaal. Maar Susanne had binnen korte tijd duidelijk waar onze wensen lagen en een schitterend ontwerp gemaakt. Ze luistert goed, zonder voor een ander in te vullen en werkt super netjes en accuraat. En met alle duidelijke kleur- materiaal en  meubeladviezen kunnen we nu weer zelf op pad. Met daarbij ook nog een fijn lichtplan. We gaan het vanaf hier zelf oppakken en zijn benieuwd naar het eindresultaat.

We kunnen zeker iedereen Nieuwenhuis Interieurstyling & Advies aanraden!"

Teun & Anke

NIEUW WOLFSLAAR BAVEL

"Wij wilden graag een make-over voor onze woonkamer, maar wisten niet zo goed waar te beginnen. We zijn erg blij dat we Susanne hebben benaderd om ons te adviseren!

Op een heel prettige manier heeft ze voor ons, via de sfeer en kleurkaarten, een moodboard gemaakt. Daarna heeft Susanne onze wensen heel goed vertaald in een ontwerp en meubeladvies. Daar kwam ze met voorstellen en ideeën waar we zelf echt nooit aan zouden hebben gedacht, en waarbij er zeker ook ruimte was om bepaalde zaken aan te passen. Ook na de afronding van haar advies blijft ze geïnteresseerd in de voortgang van de uitvoering.

We zijn erg blij met het resultaat en genieten elke dag van een mooie kamer."

Jürgen & Saskia

BAVEL

Wat was het een feestje om samen met Susanne te kijken naar onze wensen, ons nieuwbouwhuis en alle ideeën die naar boven kwamen! Susanne heeft ons enorm goed begrepen en heeft een prachtig ontwerp gemaakt! Wat zijn wij er blij mee. Wij zijn dan ook heel benieuwd hoe het er straks in het echt gaat uitzien!

Roy & Judith

ZANDBERG BREDA

“Na al anderhalf jaar met een enorme verbouwing bezig te zijn geweest, ontbrak het ons aan energie en inspiratie om te bedenken wat we exact van onze slaapkamer op zolder konden maken. Susanne bleek perfect in staat om onze verschillende smaken en ideeën op een goede manier te vertalen in een prachtig ontwerp!  

Susanne is een heel prettige, sociale, betrouwbare en warme vrouw die goed luistert naar de wensen van haar klanten en er niet op uit is om haar eigen smaak of ideeën in haar ontwerpen door te drukken. Wij zijn nog steeds ontzettend blij met het resultaat!”

Gerrie & Brigit

GILZE

"In twee uur tijd hadden we hele leuke en verrassende adviezen voor ons interieur. Vervolgens de volgende dag de adviezen met nog extra informatie mooi in een mail met bijgevoegde links zodat we zo hopla aan de slag kunnen met de ideeën. Susanne is erg vriendelijk, betrokken en professioneel en de ideeën, die had ik zelf niet kunnen bedenken.

Hartelijk dank Susanne :-)."

Martijn & Melanie

NIEUW WOLFSLAAR BAVEL

I.v.m. een grote aanbouw aan de achterzijde van onze woning, een nieuwe keuken, nieuwe deuren en een nieuwe vloer, vroeg dit voor ons ook om een compleet nieuw interieur. We hebben Susanne ingeschakeld en ze heeft ons fantastisch geholpen. Naast het feit dat ze een zeer prettig persoon in de omgang is, luistert ze ook heel goed naar onze behoeftes. Gedurende het traject wilden we het gouden accent wat meer veranderen naar het groene en hier heeft ze prima op meegedacht. We zijn heel blij met ons nieuwe huis en ons nieuwe interieur!

Eugène & Coby

RIJSBERGEN

"Voor onze nieuw te bouwen woning waren we op zoek naar een interieurstyliste en kwamen uit bij Susanne. Na een intake en diverse opvolgende prettige gesprekken heeft ze ons ontzettend goed geholpen met verfrissende kleuren en styling van de benedenverdieping. Waar we zelf niet aan gedacht hadden, kwam Susanne mee naar voren, wat waren we daar blij mee. Ze heeft echt de tijd voor ons genomen.
Het totaal beeld van de 3D video is zeer duidelijk en geeft een goed beeld van de indeling en kleuren
Susanne heeft ons ook de ruimte gegeven om mee te denken en te schakelen in haar plan. Ook heeft ze tot volle tevredenheid een lichtplan voor ons gemaakt waar we erg blij mee zijn. Ook hier werd goed nagedacht over de lichtbehoefte.

Susanne, we hebben van je genoten en van de gezellige samenwerking, bedankt voor het meedenken en uitwerken, je bent echt een aanrader.

Hans & Francis

KLOKKENBERG BREDA

"Susanne is een kanjer in het bij elkaar brengen van ideeën en heeft dat vertaald in een interieur advies wat helemaal bij ons past. Vooral ook de door haar gekozen kleuren en behangstructuren maken van ons nieuwbouwhuis een rustig, maar ook spannend geheel. Ze is betrokken, enthousiast en innovatief. Heel benieuwd hoe het er straks in het echt uit komt te zien!"

Marcel & Marjolein

NIEUW WOLFSLAAR BAVEL

"Susanne heeft ons heel fijn geholpen met de inrichting van ons huis. 

Het resultaat is echt prachtig en de manier waarop ze het hele proces heeft begeleid was erg prettig. 

Een topstyliste met passie voor interieur en styling!"

Claire & Sophie 

GINNEKEN BREDA

"Erg blij zijn we met het ‘interieuradvies KORT’ van Susanne. Kort, maar heel krachtig!

Het bezoekje heeft ons enorm op weg geholpen en heeft ons knopen doen doorhakken. Binnen 2 uur tijd hebben we onder andere kleuren van raamdecoratie en muren kunnen bespreken en ook gekeken naar wat voor soort bankstel (en kleurkeuze) het beste in onze woonkamer past. Daarnaast was er zelfs nog ruimte voor wat korte tips & tricks voor lampen en kastjes. Susanne is erg professioneel en bovendien heel erg gezellig. Kortom, een aanrader!"