Interieuradvies TOTAAL  |  Bavel

De bewoners van een mooie twee-onder-een-kapwoning begonnen aan een grote verbouwing. Een flinke aanbouw met een nieuwe keuken en daarbij nog een speelkamer.

Zo werd de ruimte in het woongedeelte groter, waardoor ook meer mogelijkheden en tegelijkertijd voor deze bewoners specifieke wensen en hulpvragen.  

De bewoners waren op zoek naar eenheid en rust in hun woning en konden een interieurstylist goed gebruiken om van hun verbouwde woning een nieuw thuis te maken.

 

In fase 3 werd een sfeerbord gecreëerd, dit werd het uitgangspunt voor het interieurplan.

Bron: Pinterest-by Sarah Cockerton Photography-Kathleen Bot-Olav Home

Een wens was een grote eethoek waar ze met meerdere mensen kunnen tafelen. Ook de zithoek wilden ze graag inrichten als een uitnodigende hoek waar ze gezellig met visite kunnen genieten van een hapje en drankje. Een hotel chique sfeer werd aangegeven en daarbij de voorkeur in kleuren. De gehele benedenverdieping in verbinding, een vernieuwde woning met een grote keuken en een aangrenzende speelkamer. 

Na alle persoonlijke wensen goed in kaart te brengen en zicht te krijgen op de indeling, meubelen en kleuren, werd een interieurplan gecreëerd. 

"Susanne heeft ons heel fijn geholpen met de inrichting van ons huis.

Het resultaat is echt prachtig en de manier waarop ze het hele proces heeft begeleid was erg prettig.

Een topstyliste met passie voor interieur en styling!"

Fotografie Jnine fotografie | Instagram  jnine_fotografie