Interieuradvies op maat | woning Breda

Interieuradvies voor een nieuw te betrekken woning uit 1899 te Breda, betreffende advies bestaande uit een kleur- en materiaaladvies, meubel- en indelingsadvies en een basis verlichtingsplan voor de beneden- en bovenverdieping. De wens van de bewoners is een warm en knus geheel in de woning, dit in combinatie met enkele bestaande meubels zoals de eetkamertafel. 

De bewoners houden van roze en groen. Ze geven aan vooral keuzes te willen maken buiten hun comfortzone! Zo wordt er gekozen voor een plafond in een roze kleur van Farrow & Ball. Ook de wand waarin zich twee deuren bevinden, wordt geheel groen geschilderd. Er wordt gekozen voor de zachte tint 'Wimborne White' van Farrow & Ball voor de basis van de woning. 

De bovenverdieping krijgt een eyecatcher bij het betreden van de trap, namelijk een behang van ARTE met een vintage touch en een glamoureuze twist. Juist door dit behang te voorzien in de hoogte (punt) van deze ruimte, wordt de ruimte op een sfeervolle manier benadrukt. De combinaties met kleuren van Vestingh geven ook deze verdieping een sfeervol geheel. 

Fotografie Jnine fotografie | Instagram  jnine_fotografie