Interieuradvies op maat

Een Interieuradvies voor een benedenverdieping die volledig vernieuwd werd. Daarbij werd ook een nieuwe keuken geplaatst. De ruimte voor de keuken was niet zo groot, maar toch was er een wens een grote keuken te plaatsen. Door de eettafel in het midden van de woning te positioneren én een klein gedeelte uit te bouwen, werd de indeling met een grote keuken naar wens gecreëerd. Ook het kleur- en materiaaladvies wordt hierin meegenomen. Een totaalplan voor een vernieuwend interieur.

"Wat een fantastische styliste is Susanne. Ze is echt een professional in haar vak, denkt out of the box met de wensen van de klant vooropgesteld. Ze heeft ons geholpen met een totaal nieuwe benedenverdieping. Licht, ruimte en kindvriendelijk waren onze wensen, het resultaat is adembenemend. Zonder haar advies waren wij nooit tot dit resultaat gekomen. Alles klopt; de ruimte, de kleuren en de materialen. Het is een prachtig resultaat waar wij ons vanaf het eerste moment thuis voelen.

Daarnaast is Susanne een heel fijn persoon om mee samen te werken. Haar enthousiasme, klantvriendelijkheid, meedenken met de klant en haar onuitputtelijke energie adviseren wij iedereen die gaat verbouwen of een metamorfose wil van zijn of haar woning om Susanne in te schakelen. Van het begin tot het eind is ze betrokken bij het proces. Geen vraag te veel en altijd geïnteresseerd. Susanne, super bedankt voor je hulp en adviezen. Je bent een top styliste!"