Interieuradvies op maat  |  Benedenverdieping Bavel

Een verbouwing is gepland, een nieuwe keuken wordt geplaatst en een aanbouw wordt gerealiseerd. Dit vraagt om veel veranderingen in het interieur, een wens is een kleur- en materiaaladvies voor het geheel en daarbij ook een meubeladvies.  

Ook tijdens het verloop van het advies kan blijken dat de persoonlijke voorkeur toch uitgaat naar een andere verhouding van de kleuren. In dit project krijgt uiteindelijk groen meer een plek in het geheel en wordt er gekozen voor meer accessoires én een deur van staal in goud.

I.v.m. een grote aanbouw aan de achterzijde van onze woning, een nieuwe keuken, nieuwe deuren en een nieuwe vloer, vroeg dit voor ons ook om een compleet nieuw interieur. We hebben Susanne ingeschakeld en ze heeft ons fantastisch geholpen. Naast het feit dat ze een zeer prettig persoon in de omgang is, luistert ze ook heel goed naar onze behoeftes. Gedurende het traject wilden we het gouden accent wat meer veranderen naar het groene en hier heeft ze prima op meegedacht. We zijn heel blij met ons nieuwe huis en ons nieuwe interieur!

Fotografie Jnine fotografie | Instagram  jnine_fotografie