Sfeer creëren, dit is wat ik het allerliefste doe!

 

Ik, Susanne Nieuwenhuis, was als jong meisje al bezig met het regelmatig veranderen en stylen van mijn slaapkamer. Gezellige hoekjes samenstellen met daarbij het gebruik van verschillende gekleurde stofjes, leuke meubeltjes en uiteraard kwam daar ook al de verfkwast aan te pas. Opgegroeid door creatieve ouders, ik was vrij om mijn kamer regelmatig een nieuwe look te geven.  

Mijn vader maakte in huis veel zelf, dat vond ik altijd erg interessant en zat er dan ook 'met m'n neus bovenop'. Ook bij verf- en behangklusjes was ik zijn vaste assistent. Ik vond het heerlijk om te zien hoe iets 'omgetoverd' werd in iets nieuws. 

Toen ik mijn eerste woning kreeg, kon ik helemaal los! Ik werd zo blij van het creëren van eenheid en harmonie in huis. In mijn omgeving werd ik steeds vaker gevraagd eens mee te kijken naar de inrichting of het kleurgebruik. Op een gegeven moment besloot ik mijn hart te volgen en te starten met opleidingen en cursussen aan de Interieuracademie, de Lichtschool en NIA academie.

Daarnaast ben ik ook opgeleid tot Kunstzinnig Dynamisch Coach. Hierdoor ben ik, bij het luisteren naar jouw wensen, dankbaar voor mijn coaching vaardigheden. Daarbij heb ik jarenlange ervaring op het gebied van inkoop en procesmanagement. Een mooie mix aan eigenschappen en kwaliteiten om jouw wens naar volle tevredenheid te realiseren.